WHEY PROTEIN.HU - Athletic Xtreme, Syngex, Myofusion, Carnivor, Cuts, Animal Pak, Animal Flex, Brutal Gainer, Superpump Max, Up Your Mass, Whey Protein Fuel, Trac Extreme No,Whey Gold Standard, Mutant Mass, Xtend, Super Vitamin Pak, Biotech USA, BPI Sports, Brutal Nutrition, Dorian Yates Nutrition, DYMATIZE, Gaspari Nutrition, Power Protein, Prolab, Scivation, MHP, Musclemeds, Optimum Nutrition, Twinlab, VPX, Universal Nutrition, Táplálékkiegészítők, Testépítés, Zsírégetés, Tömegnövelő, Protein, Fehérje joomla templates

Bevásárlókosár

[ ... ] Termék
Kassza
A bevásárlókosara jelenleg üres.

VOLUMASS 35 2950g

Ár: 12 700 Ft (27 % áfával)

Magas protein-tartalmú tiszta izomtömeg növelő

 

:
:
Szállítási határidő: 2-3d.gif
Termekleiras


A népszerű Volumass 35 komplett és instant táplálék az izmok számára, maximális tiszta izomtömeg- és sejttérfogat-növelő hatással. A Volumass 35 olyan izomtömeg-növelő, mely azon sportolók igényét is kielégíti, akik nagyobb izomtömegük, illetve aktívabb, több energiát felemésztő sporttevékenységük folytán minden tápanyagból nagyobb mennyiséget igényelnek. Ehhez igazodva a Volumass 35 adagonként több kreatint és fehérjét tartalmaz, mint a korábbi Mass, Volumass termékek, valamint magasabb a kalóriaértéke is. Természetesen a Scitec Nutrition-tôl elvárható egyéb fontos adalékanyagok is megtalálhatók a termékben. A kreatin a leghatékonyabb mikronutriens, ami a sejtek fokozott energia-termeléséért és a sejttérfogat- növekedéséért is felel, amiből nagyobb izomtömeg és erő származik. A foszfát-keverék a kreatin maximális hasznosulásához szükséges; a taurin pedig a fokozott sejttérfogat-növekedéshez szintén remek és inzulinutánzó hatása is van. A Volumass 35 fehérje része is erősebb lett, hiszen 35%-ban tartalmaz a termék proteint és tejsavó-izolátum is található benne. A tejsavó-koncentrátumot ultraés mikroszűréssel, valamint enzimatikus tisztítással állítják elő, és gazdag laktoglobulin, laktalbumin, laktoferrin, immunglobulin fehérje mikrofrakciókban. A tejsavó-izolátum kereszt-mikroszűréssel készült lehető legtisztább, legmagasabb biológiai értékkel rendelkező protein. A szénhidrátok biztosítják a kifáradt izmok gyors energia utánpótlását és a maximális kreatinhasznosulást. A VOLUMASS 35 hatásos tápanyagok precízen összeállított kombinációja kiváló ízekben! 

Ízek: dupla holland csoki, francia vanília, tejszínes málna 

Kiszerelés: 1200 g – 12 adag, 2950 g – 29,5 adag, 6000 g – 60 adag 

Használási utasítás: 1 adag (2 és 1/4 adagolókanál) Volumass 35 italpor 500 ml vízben vagy sovány tejben feloldva fogyasztandó. A legjobb hatás elérése érdekében, közvetlenül az edzést követően, vagy önálló étkezésként is alkalmazható. 

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérje, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Scitec Nutrition Volumass

csokoládé

r
TermekajanloTermekajanlo1 Power ProteinTermekajanlo2 Cut2goldTermekajanlo3 Novem